Aholaidan jalkapallokentällä piirinmestikset. Sää oli ihan hyvä ja luottavaisin mielin aloitettiin.

Paikkamakuussa ei mitään ongelmia. Tuomari huomautti että koira olisi voinut tehdä asennonvaihdokset ripeämmin, mutta eipä juurikaan ripeämmin minun mielestä. 10 kuitenkin. Sitten saimme pitää reilusti taukoa kun paikkamakuuryhmiä oli 3 ja vielä yksi koira sai uusia paikkamakuunsa. Tokane menimme suorittamaan liikkeitä. Koska Lettu oli jo käynyt kentällä, ajatuksena oli että heittelisin sille vain vähän palloa ennen omaa vuoroa. Kuitenkin se rynnisti pallon nähdessään autosta ulos sellaisella vauhdilla, että törmäsi vetokoukkuun niin että vinkaisi :( Pallon heittely jäi sitten vähemmälle, otin namilla imuutusseuraamista joka olikin ihan hyvää. Sitten kehään.

Seuraaminen alkoi ihan hyvin, mutta ensimmäisen oikealle käännöksen jälkeen Lettu pysähtyi. Tässä kohden yleisö jäi taas taakse... Houkuttelemalla sain sen tulemaan mutta kohta se pysähtyi uudelleen... Kun kävin itse kaavion päässä kääntymässä Lettu lähti taas takaisinpäin seuraamaan ja tämä loppu oli jokseenkin kelvollista, mutta eihän se enää auttanut vaan liike meni nollille.

Kovasti Lettu otti tästä itseensä mutta pystyi kuitenkin tekemään loput liikkeet. Valmistelevat osuudet olivat vaisuja ja loppuperusasennot joko jäivät tekemättä tai olivat vinoja. Siihen nähden loppupisteet 151,5 tuntuivat suorastaan juhlallisen hyviltä. Tuomari Pipa Pärssinen veti tiukahkoa linjaa, mutta ei kuitenkaan nollia jaellut helposti.
Liikkeet:

Maahanmeno 9: huono valmisteleva osuus
Luoksetulo 7,5: hyvä lähtövauhti, vähän pitkäksi mennyt pysäytys josta johtuen loppuosuus jäi lyhyeksi ja tuli sen ravilla. Sivulle siirtymiseen tarvitsi 2 käskyä.
Seisominen 7: muutama askel käskyn jälkeen, ei kai muuta vikaa?
Nouto 8: Tavallinen ravilla takaisintulo, perusasentoon kaksi käskyä + vino.
Kake 9: Toinen istumaannousu jäi vähän "matalaksi".
Hyppy 7,5: Laiska joskaan ei kolautellut. Loppuperusasento ei onnistunut ollenkaan.
Yleisvaikutelma 9: tässä kohden tuomari kiitteli minun toimintaani, käskytän kuulemma mukavasti ja koira selvästi osaa liikkeet. Tuntuihan tuo ihan mukavalta kuulla :)