Kuuma päivä mutta ah niin tilava nurmikenttä "areenana". Viimevuotiseen tapaan liikkeet oli jaettu eri kehiin. Siirtymien aikana ehti vähän palkkaamaan ja virittämään uudelleen, mutta turhaa ei joutunut odotttelemaan. Lettu oli oikein hyvällä tuulella ja viime hetken virittelyt menivät nappiin:

Eka kehässä luoksepäästävyys ja paikkamakuu, molemmista kympit. Toisessa kehässä hihnaseuraaminen ja maahanmeno, näistäkin molemmista kympit! Seuraaminen todellakin oli hienoa!

Kolmannessa kehässä vapaanaseuraaminen, siinä viretila alkoi pikkusen laskea, mutta alokasluokan seuraamiseksi edelleen ihan mallikelpoista. Toisena liikkeenä hyppy, jossa tuli kokeen ainoa epäonnistuminen: hyppy oli aika matala, ja Lettu jäi lähelle estettä hypättyään sen. Ennen kuin ehdin sen luokse, se alkoi nuuskimaan estettä ja ikäänkuin unohti olevansa suorittamassa tehtävää... no eihän se mihinkään lähtenyt, mutta istahti sitten ennen kuin annoin käskyn ja tuomari rokotti vitoseen.

Viimeisessä kehässä sitten luoksetulo: muuten hieno mutta tarvittiin toinen käsky sivulle siirtymiseen! Liikkeestä seisomisessa ei ongelmia, "kuulemma" hieman liikkui käskyn jälkeen.

Saldona siis ykköstulos 171,75p ja koulari TK1. Näitä tärkeämpänä pidän kuitenkin hyvää fiilistä koko suorituksemme ajan! Kyllä me osataan!