Kotipihassa vähän tokottelua. Kuten arvata saattaa, keskittyminen ei ollut ihan kymppiä mutta vire sitäkin korkeampi, mikä tietysti on ihan kiva asia.

Tein toko-avon hyppyä joka meni ihan loistavasti. Eka kerralla palkka vasta eteenistumisesta, toka kerralla esteen taakse istumisesta.

Luoksetuloa pysäytyksellä, tämä meni ihan pipariksi. Ensin Lettu ei meinannut pysähtyä ja kovemmalla käskyllä meni sitten maahan. Sitten jätin takapalkan ja pysäytyskäskyllä Lettu kurvasi takaisin sinne palkalle. Kolmas toisto oli sitten jo hyvä, otin pysäytyksen jälkeen vielä loppukutsun koska Lettu vilkuili vieläkin sinne taakse. Tämän jälkeen pari läpiluoksetuloa, näihinkin vielä riitti vauhtia :)

Liikkeestä seisominen tuotti ongelmia myös: Lettu meinasi istua joka kerta. tein sitten seisomista irrallaan, tämän jälkeen liikkeestäkin onnistui hienosti.

Avo-kake kokonaisena liikkeenä, ei moittimista.

Seuraaminen kaikissa vaiheissa oli hienoa, myös täyskäännökset oli kokonaiset. Ilmeisesti tuo vire on se mikä ratkaisee käännösten tehokkuuden joskin onhan sitä tekniikkaakin nyt hiottu.