Pieksämäellä hallissa. Tuomarina Marko Puranen.

Paikkamakuuseen mennessä Lettu vähän jumitti. Tässä kohden on kuitenkin sallittua ottaa koiraa pannasta kiinni joten ei ongelmaa. Kylmästä säästä huolimatta Lettu pysyi maassa ja oli hiljaa. 10. 

Taaskaan en ennen omia suorituksia tehnyt mitään, ihan vaan lämmittelyksi kävelytin ja muutaman kerran heitin palloa, jonka sitten pudotin salaa ulos.

Seuraaminen oli oikeinkin hyvää. Hitaaseen kävelyyn siirryttäessä unohdin antaa seuraa-käskyn ja Lettu alkoikin vähän katsella muualle, onneksi askellaji vaihtui taas pian ja sain käskyttää. Askellukset ei ole meidän parhaita puolia ja niistä tuomari huomauttikin, arvosanaksi kuitenkin 8! Mahtavaa, niitä nollaseuraamisia muistellen...!

Liikkeestä istuminen vähän hidas, 8.

Luoksetulossa molemmat pysähdykset vähän venyi, vauhti kuitenkin hyvä. Eteentullessa hyppäsi mia vasten ihan tassuilla. Tämän vuoksi 5.

Ruudussa ei moittimista, 9.

Sitten alkoi ongelmat. Hyppynoudossa oli luun mallinen kapula ja Lettu ei kerta kaikkiaan saanut sitä suuhun. Se yritti ottaa ja kantaa sitä päästä mutta se putosi aina uudelleen. Tuollaista kapulaa pitää päästä harjoittelemaan ihan erikseen! Liike meni siis nollille, kuten myös metallinouto. metallikapulaa se ei ottanut ollenkaan. Kapula oli lämpölaukussa ja ympäröivään ilmaan nähden oudon lämmin, olisiko tämä ollut yksi syy? Lisäksi tietenkin tuo hyppynoudon epäonnistumisen tuoma paine.

Tunnari meni kuitenkin hyvin, Lettu nuuski tarkkaan kapulat ja toi oman, vähän pureskeli ja sitten luovutuksen jälkeisen sivullesiirtymisen hyppäsi taas mua vasten ja moiskautti mukavan etuhammas-hiekkapusun mun silmään! Siksi 5.

Kaukot. Molemmat istumiset tarvitsi kaksi käskyä, etenemistä alle koiranmitta. Pisteitä kuitenkin saatiin 5 eli tähän saa olla tyytyväinen! Jatketaan samanmoisilla treeneillä kuinviime aikoina ollaan tehty, eiköhän se pistesaalis siitä ala kasvaa!

Muutama haukahdus liikesuoritusten välissä pudotti kokonaisvaikutelman seiskaksi. Muuten tuomari kehui iloista työskentelyä. Ja minä olin kyllä erittäin tyytyväinen! Kokonaispistemäärä 199, 3-tulos, sijoitus 5/9.