Lappeenrannassa kahden kisan kisat. Kisapaikkana Hubs:in maneesi, joka sitten viime vierailun on muuttanut uuteen paikkaan ja on siis uusi, mutta näköjään sekin on jo aika vanha... tarkemmin miettien edellisestä Hubs-vierailusta onkin jo 25 vuotta... Noh, komeita hevosia siellä onedelleen :)

Sikäli paikka oli meille huono, että rauhallista ja tilavaa verryttelyaluetta ei ollut. Kun lisäksi aikataulu oli etuajassa, oli pakko pysytellä lähimaastossa kuuntelemassa milloin rataantutustuminen alkaa. Huonolle verryttelylle jäi siis Lettu.

Eka rata oli teknistä pyöritystä eikä oikein vauhtiinpääsyn mahdollisuutta.  Lettu ei imenyt ollenkaan kieputuksissa ja sitten kun se lopulta lähti kunnolla laukkaamaan, pääsi se lipsahtamaan yhden hypyn väärälle puolelle. Jatkoin huomioimatta tätä ja hyvin meni loppurata. Tätä ennen oli tullut kuitenkin jo yksi kielto putkelta jonne irtoamisen piti olla oikein meidän bravuuri. No, tällä radalla 49:stä osallistujasta vain 11 sai tuloksen...

Toista rataa ennen otin riskin ja heittelin Letulle palloa maneesin ja hevosaitauksen välissä. Se olikin tästä selävsti iloisempi kuin pelkästä hihnassa juoksuttamisesta. rataprofiilikin oli paljon jouhevampi, mutta ottaen huomioon että me ei olle treenattu käytännössä ollenkaan, otin varman päälle ja annoin Letun tehdä todella laajat kaarrokset ja ohjailin sitä mäkelöillä. Yhtään virhettä ei radalta tullut ja aikakin nippa nappa riitti nollatulokseen. Kiva!