Liepeen ajoharjoitteluradan kentällä yksin vähän tetsailemassa. Aloitin seuraamisella ihan normisti, nakit palkkana ja ajatuksena myös palkata paljon.. Vaan rouvakoiraa ei olisi vähemmän voinut kiinnostaa! Näin vetämätön se ei ole ollut varmaan ikinä. Nyt on kyllä vaikea sanoa mistä tämä johtuu, miten paljon kotona odotteleva pentu vaivaa mieltä ja onko yleiskunto vielä huono, maha kipeä? En siksi oikein halua Lettua kovistellakaan. Toisaalta, se kyllä mielellään lähtee ja oikein pyytää saada tekemistä. Hmmm..

No koska en halunnut houkutella koiraa nakilla, tein muutamia noutokapulan nostoharjoituksia. Nämä oli ihan jees, Lettu alkaa hoksata idean ja nappaa kapulan varsin rivakasti. Kapulana tänään pelkästään puinen 700 grammainen.

Lopuksi ajattelin leikittää pallolla. Lettu ampaisi pallon perään sellaista vauhtia, että mieleeni tuli jotain...
Koira sivulle, pallo oikeaan käteen ja seuraamista. Muutaman askeleen päästä palkkaus pallolla niin että koira lähti minun editseni oikealle-taakse. Ja vot, tämähän toimi! Seuraamisesta alkoi tulla taas kivaa! Muutaman lyhyen pätkän jälkeen tein myös pari pidempää ja välipalkkailin nakilla, nyt nakitkin maistuivat paljon paremmilta kuin äsken. Vähän myös mutkaseuraamista. Ihan kuin mitän ongelmaa ei olisi ollutkaan! No, ihan kisatasoista tämä ei vielä ollut mutta pääasia, eli se tekemisen iloisuus, löytyi jälleen.