Hakutreenit saviolla, vesisateessa, kiintorullatreeni.

Ekalle mm:lle lähti iloisesti, mutta löydettyään, säikähti pressua ja törmäsi puuhun... ja kun maalimies oli sama joka viime kerralla vastusti rullan kanssa, soppa oli valmis. Lettu ei lähestynyt tätä enää ollenkaan. Käytiin yhdessä syömässä lihapaloja pariinkin kertaan, jolloin mm yritti saada koiraa ottamaan rullan. Ei onnistunut, väistäminen paheni vaan.

Otettiin välillä toiselle puolelle pari, ne menivät ihan loistavasti jopa rullaa piti hyvin suussaan ihan sivulle tuloon asti.

Vielä pari kertaa se "inhokki" maalimies: saatiin koira sentään ilmaisemaan tosin otti rullan aivan liian kaukana ja piti sitä vain yhdellä kulmahampaalla kiinni (!). Näytöille menoissa ei kuitenkaan ollut ongelmia.

Harmittavaa tämä, mutta positiivista kuitenkin se, että koira ei lyönyt lopullisesti hanskoja tiskiin. Seuraavat pari treeniä ennen koetta on kuitenkin saatava onnistumaan.

Ainiin, nyt oli eka kertaa käytössä se, että ruoka oli autossa, näytin sen Letulle kun lähdimme metsään ja se sai syödä sen treenin jälkeen. Eipä ainakaan haistele kenellä se loppupalkka on :D