Aholaidassa. Aluksi otin pikkuisen agilityesteitä, ja jo niillä Lettu oli vähän vetelä: irtosi kyllä ja hyppäsi ihan ok, mutta virtaa olisi saanut olla enemmän. Autossa Lakin treenin ajan ja sitten alettiin tehdä tottista.

Jonkinlainen ajatuskatkos mulle tuli kun otin Letun ulos autosta enkä ollut tehnyt ruutua valmiiksi. Laitoin koiran sitten paikkamakuuseen (josta se koko ajan nosteli kyynärpäitään, käskin aina uudelleen alas) ja kävin rakentamassa ruuun, nyt kerhon kukkapurkeistä. Makupala-alustaksi laitoin paperilappusen joka kyllä peittyi aika hyvin paahtopaistin alle.

Ensin kuitenkin treenattiin luoksetulo. laitoin muka takapalkan ja otin suoran luoksetulon: Lettu tuli ravilla ja kääntyi suoraan sivulle! Tästä pisteestä tein uuden valetakapalkan ja otin uuden suoran luoksetulon, kääntyessäni kaivelin lelun käteen, en tiedä näkikö Lettu sen mutta nyt tuli laukalla. Vaan kääntyi taas suoraan sivulle! No onpas tuo nyt ongelman keksinyt!

Sitten otin sen ruudun. Hienosti meni suoraan ruutuun eikä haikaillut ollenkaan niiden luoksetulon lähtöpaikkojen suuntaan. Tällä kertaa ei muuta tästä liikkeestä.

Lopuksi vielä kake. Paahtopaistia iso lämpäre koiran taakse ja käskyttämään metristä: istu - maa. Hienosti meni, ihan hissinä. Sitten toinen setti heti perään: ensin siirtyi takajalka, palasin takaisin vierelle. Sitten nousi hissinä mutta painui takaisin alas ennenkuin ehdin kissaa sanoa. Sitten ei meinannut nousta. Lopulta nousi hienosti, aloin heti kehua ja hetken päästä vapautus takapalkalle. Vielä yksi pelkkä seisomaan nousu (onnistui) ja siinä se.