KN:n kanssa Killerillä. Vähän viileä mutta haittaamaton sää.

Aluksi seuraamista joka oli kuten yleensäkin melko epämääräistä, joskin olen muistelevinani että varsinkin Killerillä se on ollut jopa ihan kamalaa, nyt oli sentään hyviä pätkiä eikä varsinaista kärvistelyä kuitenkaan ollenkaan. 

Luoksetulo. Seisominen olisi voinut olla terävämpi, mutta muuten varsin hyvä kokonainen liike.

Ruutu. Ekalla kerralla oli namialusta. Letulla oli ensin vaikeuksia tulla perusasentoon ennen lähettämistä kun Asko oli takanamme, ja se taisi näkyä kaarevana menona ruutuun, sisään takatolpan luota. Kun näin Letun syöneen namit käskin sen maahan ja hienosti meni. Kävin palkkaamassa ja jatkoin liikkeen loppuun, palkkasin suoraan kädestä kun tuli seuraamispaikalle. Tuli hyvin.

Nouto 700 grammaisella puukapulalla. Kaikkiaan kolme noutoa jotka kaikki ihan korrekteja, mutta kahdella ekalla kerralla varasti sivulle heti kun olin ottanut kapulan, siksi otin uusintoja. Korjasin toki nämä takaisin eteen ja palkkailin siihen, silti Letulla oli kiire viereen. Kolmas kerta sitten ok.

Kake. KN oli takapalkkaamassa. Ensin istu-seiso-istu, seisossa liikutti ainakin toista takajalkaa. Toisella kerralla pelkkä seiso, puhdas.

Loppuun vielä ruutu ilman namialustaa, tämä oli ihan täydellinen, suora ja nopea ruutuunmeno. Menin ruutuun palkkaamaan ja vapauttamaan.

Nyt olisi vielä pakko ehtiä ottaa hyvällä takapalkalla (esim. neu tai kissanruoka) vielä kakea ja luoksetulon ekaa pysähdystä.