isolla nurtsilla, kuuma päivä.

Tein seuraamista aika paljon: aluksi liikkeelle lähtöjä palkaten lampaanhännällä, sitten siirryin namipalkkaan ja treenattiin käännöksiä. Vasemmalle käännökset hyviä, oikealle käännöksissä koira jää helposti selän taakse. Koitin keskittyä niihin ja omaa kävelyä rytmittämällä sain niistäkin hyviä. Täyskäännökset on ihan P:stä mutten nyt puuttunut niihin. Kunhan tän muun seuraamisen saa kuntoon.

Jättöliikkeet: seisomista, se on hyvä sellaisenaan, mutta nyt treenattiin myös sitä koiran taakse siirtymistä. Eka kerralla meinasi kääntyä perään, otin koko liikkeen alusta ja taakse kävellessäni annoin uuden käskyn ja namin. Kolmannella yrityksellä jätin apukäskyn ja namin pois, nyt ei ollut enää ongelmia.

Liikkeestä situmisia sitten, ne on vähän hukassa. Tarvittiin avustus-hidastus ennen kuin onnistui, mutta eiköhän se siitä korjaannu kun treenataan tätä.

Noutoja: tasamaanoutoa 700gr kapulalla, ihan hyviä. Takaisinpäin tulee hitaammin, mutta teknisesti hyviä noutoja silti. Luovutusta harjoiteltiin pienellä metallikapulalla, jossa Coban-kääre suuosan ympärillä. Hyviä luovutuksia :)

Lopuksi vielä seuraamista palkaten lampaanhännällä. Hyvää :)