Tulitikkutehtaan parkkiksella iltasella. Jälleen Lettu oli palelevan oloinen, sillä alkaa valeraskaus olla pahimmillaan ja tissit roikkuu, ehkä se siksi palelee normaalia enemmän. Oli kyllä taas aika kylmä tuuli. Paleleminen aiheuttaa Letussa sitä hyperherkkyyttä, se reagoi kaikkeen ja säpäshtelee eikä keskity... no koitin itse keskittyä olennaiseen:

Seuraamisessa lyhyitä hyviä pätkiä naksutellen. Askeleet paikalla oli kyllä yhtä säntäilyä, mutta itse seuraamiset ihan ok ja loppua kohden paransi vaan.

Idarintapainen elikkä kulmaseuraamiset, asennot ja neliökävely ja mukaanottamiset. Muut meni ihan perfect mutta istumisessa jäi seisomaan, lisäksi huomasin tämän vasta käveltyäni ekan kulman ohi. Lettu tärräsi epävarmana kyykkyasennossa, varmaan raukka ei sittenkään tienyt kumpaan asentoon piti mennä. Uudella yrityksellä selkeämpi käsky, meni hyvin.

Luoksetulo, nyt silleen "vaikeasti" eli viistosti kentän poikki. Se tosiaan näyttää olevankin vaikeaa! Elikkäs hyvin pysyi maassa mutta eka lähtö ravilla ja eka pysähdys vähän venyi. Toinen väli hyvällä laukalla ja napakka maahanmeno. Loppupätkä taas ravilla. No, olisi tuosta kokeessa varmaan 7 saanut, ehkä 8 :)

Luoksetulosta en antanut makupalaa vaan kehuin vain ja jatkettiin koemaisesti suoraan ruutuliikkeeseen. Tässä oli nyt sitten häiriönä luoksetulon lähtömerkki. Lettu meni kuitenkin vähäisellä kaarroksella suoraan etureunasta ruutuun ja heti ekalla käskyllä maahan, hienoa! Menin ruutuun palkkaamaan ja kopiteltiinkin siellä ja vähän biletettiin.

Lopuksi tunnari. Omaan kapulaan vain se kynällämerkkaamishajustus, tosin kynästä ei meinannut tulla mitään joten ehkä vähän kauemmin pidin kapulaa kuin kokeessa. Kapulat sitten viistoriviin, oma neljäntenä. Lettu meni rauhallisesti ja nuuski kaikki läpi ja palasi sitten oman kohdalle ja otti sen. Hienoa! Vähän se hidasti tuodessa ja pureskeli, otin tällä omalla sitten pelkkää luovutusta pari - kolme toistoa.

Kaket jätin tänään suosiolla väliin, odotellaan lämpimiä ilmoja ja apuohjaajia.