Hakutreenit Pönttövuoren Ryteikössä. Hivvittävä paikka missä itsekin loukkasin jalkani..

Maaston hankaluudesta johtuen suunnittelin helpohkot treenit, neljä suorapalkkaa ja kaksi irtorulla ilmaisua.

Eka mm oli vastatuulen puolella ja Lettu lähtikin sinne ihan iloisesti joskin liikkui tosi varovasti loikkien kivien päällä. Löysi helposti ja kun minä sain könyttyä paikalle, mm toi syötellen pois.

Toiseen etukulmaan ei sitten meinannut upota millään: teki eka lähetyksellä hyvän piston mutta ei edennyt tarpeeksi pitkälle, alue oli huonosti tallattukin. Lettu oli sitten sitä mieltä että siellä ei ketään ole. Ajoin sen painostamalla syvemmälle ja koiraparka oli ihan kauhuissaan, mutta kun ukko löytyi, sai herkkupalkat ja oli taas tyytyväinen.

Kolmas oli taas vähän helpompi, se paremmin tallattu puoli ja vastatuuli. Vieläkin suora palkka.

Neljäs taas vaikeammalle puolelle: jälleen ei uponnut riittävän syvälle. Ihan niin vaikeaa ei enää ollut kuin toka pistolla: nyt selvästikin uskoi että siellä voi olla joku. Irtorulla ilmaisu oli ihan ok, joskin oli rullan kanssa jäänyt pyörimään mm:n ympärille paremman palkan toivossa. Näytölle ääniapu, ei kyllä olisi tarvinnut.

Viides taas suorapalkka, ja kuudennella irtsikka ilmaisu. Näillä pistoilla ei ollut ongelmia, maasto oli täällä jo paljon helppokulkuisempaa. Pienoinen moka tuli kuitenkin tehtyä viimeisellä, kun oli tarkoitus että palkataan vasta kun olen ottanut koiran hallintaan. No, kun lähestyin mmstä Lettu meinasi kääntyä minua vastaan! Eipä taida kannattaa harjoitella hallintaa kun siinä ei ole ongelmia, ainakaan juuri nyt.