Aamusella ampumaradalla, sain päähäni kokeilla Letunkin treeniä siellä. Ja tietysti, mun tuurilla, kun Lakin aikana ei oltu ammuskeltu juuri ollenkaan, Letun vuorolla tuli oikein sarjatulitusta.

Aloitin metallinoudolla. Eka ampuminen tuli juuri kun Lettu oli tuomassa kapulaa, Lettu pudotti kapulan silloin mutta nosti sen heti itse ja toi loppuun asti. Otin heti perään toiston ja tässä ei ollut mitään ongelmaa. Metallin kanssa kesällä olleet ongelmat sitten ilmeisesti johtuivat noista hampaista, sillä nyt(kään) Lettu ei yhtään maistellut kapulaa vaan tarttui siihen heti.

Seuraamista sitten - tai siis yritin. Mutta ei. Koira ei suostunut liikkumaan. Tällä kohden tuli aika paljon paukkuja, mutta vaikea sanoa reagoiko Lettu niihin, tietenkään ne nyt ei ainakaan miellyttävämmäksi hommaa tee. Ei mun sitten auttanut muu kuin kaivella lelu esiin ja leikittää koiraa, jotta jollain tapaa sain sen jumituksen purettua. Sentään se leikki innoissaan sekä veto- että heittelyleikkiä vaikka laukauksia tuli koko ajan.

Ajelin sitten Aholaitaan ja otin siellä pitkän seuaamistreenin jonka aikana liikuttiin kentän päästä päähän ja reunoillekin. Ei mitään ongelmaa, seuraaminen oli ihan kohtuullista. Palkaksi vain lällyttelyä mutta kovasti se tuntui lettua innostavan :)

Kaket sitten. Ekalla vapautus takapalkalle pelkästä istumaan noususta. Toisella kerralla koko setti - tässä Lettu ei noussut seisomaan maasta ekalla käskyllä ja vähän arpoi alasmenoasennoissakin. Hyvästä ylimääräisestä seisomaannoususta sitten palkka. Kolmas setti istu - seiso, tämä oli ihan perfect :)

Vielä loppuun pitkä seuraamiskaavio, edelleen ihan hyvää seuraamista, nyt virekin korkeammalla kuin alussa.

Outo koira.