Aloitimme seuraamisella johon myös ammuttiin. Ekaan laukaukseen reagoi, mutta sain huomautettua hihnalla asiasta. Seuraavat paukut ei sitten häirinneet ollenkaan. Kerrankin osasin antaa sopivan vahvuisen pakotteen oikeaan aikaan! Seuraaminen muuten ihan OK.

Noutoa niin, että vein kapulan (eka kerran koira sivulla seuraten, toka kerralla paikkamakuussa) pitkälle eteen ja palasin takaisin lähettämään. Lettu ei oikein ymmärtänyt tuo-käskyä tässä yhteydessä kun ärsyke oli jo unohtunut, mutta toka käskyllä lähti ja toi. Vauhti oli parempi takaisintullessakin, nyt täytyy vähän auttaa kehumalla kun on ottamassa kapulaa. Olen myös unohtanut "bilettää" hyvistä luovutuksista, sehän saisi asian tuntumaan mielekkäämmältä!

Lopuksi eteenmenoa palkkapurkin lataajan kanssa. Useita läpijuoksuja, meni ihan ok mutta en ollut oikein tyytyväinen vauhtiin. Maahankäskyllä purkki oli poissa, toisaalta Lettu kyllä pysähtyi nyt kuuliaisesti, maahanmeno oli vaikeaa. Sitten kun meni maahan, ei vapauttamisesta päässytkään palkalle kun sitä ei ollut siellä, itse rämmin sohjossa perässä palkkaamaan. Tämän jälkeen vielä useita läpijuoksuja. Vaisu.

Jatkan noiden eteenmenojen kanssa entiseen malliin: eli yksi toisto per treeni, ja noin viiden läpijuoksun päälle vasta maahankäsky. Jos ei ala paranemaan, täytyy etsiä joku muu konsti.