Kiireisen viikonlopun aikana ei taaskaan ehtinyt treenaamaan :( mutta tänään kävimme ER:n kanssa Halssilan pallokentällä. Kenttä oli luminen mutta ei liukas, muuten sää ihan hyvä.

Ruudulla aloitettiin, ER kävi laittamassa palkkaa alustalle. Suunnitelman mukaan piti ottaa yksi pitkä makupala-alustalla, sitten kolme lyhyttä seiso-käskyllä, yksi pitkä makupala-alustalla, kolme lyhyttä seiso-käskyllä ja loppuun vielä yksi pitkä. No heti ekalla pitkälllä Lettu jäi nuuskuttelemaan merkkejä ja ympäristöä eikä mennyt alustalta syömään. Kolme lyhyttäkään ei menneet ihan putkeen: ekan käskyn annoin liian painokkaasti ja Lettu hämmentyi. Toinen ja kolmas ihan OK.
Keskimmäinen pitkä meni niinkuin pitikin, mutta sitten taas lyhyillä tapahtui sitä että Lettu meni "sinnepäin" eikä suinkaan ruutuun sisälle. Voihan pöh! Kun lopuksi pitkällä lähetyksellä se eteni kolme askelta ja kääntyi, ei voi olla kovin tyytyväinen (meni se sitten toisella käskyllä kuitenkin).

Tunnari tehtiin ihan kisamaisesti ja sivelin omaan melkoisen paljon makupalanhajua. Tämä meni ihan hienosti, nuuhkaisi yhtä väärää ehkä vähän kuonolla tönäisikin mutta otti sitten heti oikean.