Muuramenharhulla, kamalan kuuma päivä. Ja jos koira oli jo aamun tottiksessa väsyneen oloinen, ei se ainakaan reippaampi ollut nyt... Maalimiehillä oli palkkana ruokaa: ekoilla pienet purkit ja vikalla iso. Pallo taas loppuleikkinä.

Ekalle pistolle lähti hyvin, sen piti olla irtorullailmaisu. Tuli kuitenkin kiintorulla suussa takaisin, lähetin näytölle mutta eihän se ollut maalimiestä löytänyt! Sen jälkeen Lettu alkoi kärvistellä eikä halunnut lähteä. Menetin ihan pikkusen vaan itsehillintäni ja karjaisin "TÄNNE" jolloin se tuli liukkaasti viereen ja vähän mielisteli. Taputin koiraa ja lähetin metsään: kas, sehän ampaisi sinne kuin viitapiru! Tulikin kohta irtorullan kanssa takaisin ja näytölle lähti reippaasti.

Toinen etukulma oli tyhjä, siellä teki hienoa työtä ja eteni hyvin. Kolmannelle pistolle laitoin vähän huonosta kohdasta, eikä irronnut tarpeeksi syvälle, eteni kyllä taas mutta ukko jäi löytymättä. Uusi parempi lähetys ja nyt menikin suoraan maalimiehelle. Suorapalkka.

Neljäs ja viimeinen pisto olikin sitten hankala: ei meinannut irrota, sitten ilmasi alueella olleen jonkun lemmikkieläimen hautapaikan (kynttilä, risti ja kukkia). Lähti sitten tosi nihkeästi ja taisi jäljestämällä löytää maalimiehen. Jäi irtorullan kanssa maalimiehen luokse toviksi, sitten tuli kierrellen kaukaa tuomaan rullaa. Näytlle meni kuitenkin sitten suoraan ja lujaa!

Olin kauhean pettynyt tähän treeniin vaikka ei se nyt jälkeenpäin ajatellen ihan kamala ollutkaan. Seuraavalla kerralla otan kyllä niitä hei-huutoja tuohon puoleenväliin treeniä, meni sitten miten hyvänsä ennen sitä!