Edelleen irtorulla / tyhjäpistotreeni. Hieno sää, vähän tuuli alueen suuntaisesti.

Eka pistolla hämypiilo ja sen takana suorapalkkaava maalimies. Lettu meni hämypiilolle ja tutkittuaan sitä hetken alkoi etsiä rullaa kaulasta. Ei sitä kuitenkaan saanut ja lähti tulemaan takaisin keskilinjalle, kun saikin maalimiehestä (JR) hajun ja meni sinne. Tämä oli loistava harjoitus!

Toka pisto ilmaisu (TV) ja näyttö, eka lähetyksellä ei löytänyt mutta teki hyvän piston, toinen lähetys homma ok. Kolmas tyhjä, voi olla että kävi etukulman hämypiilolla mutta etsi kuitenkin eteenpäinkin. Oli vähän vaisu tullessaan keskilinjalle. Neljännelle lähetys sitten ei onnistunut heti vaan jäi kysymään että mitä? Uudella lähetyksellä sitten lähti, tarkisti nopsasti tyhjän piilon ja jatkoi matkaa. Joutui etsimään aika kauan maalimiestä (HP) ja löydettyään pudotti rullan, mutta poimi sitten toisen rullan ennenkuin tuli keskilinjalle. Ilmaisu hyvä.

Viides pisto taas tökki lähetys, ja etsimään lähtö hidas, mutta hyvä etsintä ja ilmaisu (umpipiilo ER). Kuudes jälleen tyhjä: maaston muodosta johtuen en nähnyt miten kaukana kävi mutta kehuin kun tuli edempää takaisin. Seitsemäs pisto taas lähtöongelmia, ja vieras maalimies (IH) oli vähän mörkö, jäi pällistelemään kuitenkin aika viereen (ei siis koskenut maalimieheen mitä haluaisin). Suora palkka, mikä olikin hyvä juttu tässä tilanteessa. Maalimieheltä löytyi vielä se Letun lempipallo, mitä sitten potkiskeltiin autolle asti.

Koko harjoitus siis periaatteessa onnistui, mutta loppualueella koiraan iski selvä huvittamispula. Johtuuko se huonosta kunnosta vai vain siitä että pitkää rataa ei olla paljoa treenattu? Vai vain motivaation puutteesta - viime keväänähän oli samaa ongelmaa ja se korjaantui kesän edetessä.