Kipeän jalkani kanssa vähän leikin varjolla treeniä kotipihassa.

Seuraamista otin pitkästä aikaa pallon kanssa. Huolimatta siitäkään että oma kävely oli tosi könkköä, Lettu ei alkanut väljentyä eikä jätättää, eikä edistää kuten joskus pallopalkalla, vaan teki ihan napakoita pätkiä. Kiva! Sivulle tuloissa oli kuitenkin vähän "vaanimisviivettä".

Luoksetuloja pallolla myös. Tämä ei ottanut onnistuakseen, Lettu lähti tulemaan hitaasti ja sehän ei toistojen myötä nopeudu, se on nähty ennenkin. Syy tähän lienee nyt epävarmuus siitä mitä on tulossa, lettuhan on tehnyt parhaat luoksetulonsa silloin kun se varmasti tietää pysäytetäänkö vaiko ei. Pallolla ei ole koskaan pysäytetty ja nyt kuitenkin vihjailin takapalkasta..  Ehkä siis jatkossa pitäydymme namipalkassa silloin kun tehdään tokoluoksetuloja, ja palloa käytetään pk-maisissa treeneissä (aluksi jättö liikkeestä).

Kakea sitten nameilla. Muutaman kerran ei taas kuunnellut käskyjä, vaan jäi edelliseen asentoon. Itse vaihdot pääsääntöisesti hyviä. kerran "syöksyi" eteenpäin ja otti väärää ylösnousuasentoa, tästä kävin sen palauttamassa nätisti oikeaan paikkaan ja otin uusiksi, sitten teki taas nätisti.

Lopuksi vaan heiteltiin palloa ja hömpötettiin muuten vaan.