Noukan nurtsilla iltasella. Tiedä sitten alkoiko Letulla olla nälkä vai mistä tuuli puhalsi, joka tapauksessa se oli varsin tormakkaana!

Aluksi seuraamista. Otin ensin "vale"liikkeellelähdön eli muutaman askeleen seuraamisen, Lettu oli tässä niin hyvässä kontaktissa että mun oli ihan pakko palkata se taskusta. Olin melkoisen ällistynyt! Sitten tehtiin pidempi kaavio, ja hyvä seuraaminen sen kun jatkui. Hetkittäisiä väljenemisiä kyllä tuli mutta Lettu palasi hyvälle paikalle ja hyvään kontaktiin ihan itse... voi olisipa se aina tuollainen!

Luoksetulo, jälleen valtavan upeat pysähdykset, hyvä vauhti. Palkalle tokasta pysäytyksestä.

Ruutu. Tämä ei nyt ota sujuakseen, vaikkakin oli nyt parempi kuin viimeksi. Eka lähetys menee aina nuuskimiseksi eikä koira kuuntele seiso-käskyä. Tällä kertaa sain kuitenkin sen joka kerta maahan ruudun sisälle ja pääsin sinne palkkaamaan. Yhden kerran tosin Lettu meni ruudun viereen enkä sitä siihen sitten käskyttänyt vaan kutsuin pois. Vaihtelin lähetysssuuntaa ja tuo epäonnistunut lähetys oli tosi vaikeasti hahmotettavissa kun lähes juoksulinjalle osui puu (hyvä tekosyy siis).

Lopuksi vielä metallinoutoa. Ekalla lähetyksellä varasti kapulalle, toinen ok. Sen jälkeen leikittiin metallikapulalla, tämä tosiaankin näyttäisi parantavan otetta ja ottamista. Asko heitteli kapulaa, Lettu haki ja palautti mulle, minä annoin Askolle heitettäväksi. Pitää vaan muistaa ennen koetta vahvistaa tuota ettei kapulalle varasteta.