Killerillä itsekseen tokoilemassa. Tai no eihän siellä itsekseen voi olla... autoja ja koiria suhasi yhtenään ohitse. Aloittaessamme oli ihana pilvipouta mutta miltei samantien alkoi sataa Ihan Oikeasti.

Seuraaminen oli varsin hektostä. Tällä kertaa Lettu oli todella korkeassa vireessä mutta kiinnitti huomiotaan ympäristöön, ja se sitten näkyi väljyytenä, vaihtelevana kontaktina, piippaamisena ja käännöksissä "ylikääntymisenä". Muutama pätkä tuli kyllä aika hyvääkin seuraamista, ja se pääasia, eli kärvistelystä ei tietoakaan. Jotan tuolle on kuitenkin tehtävä, mulla ei ole hajuakaan miten saisimme sen hyvän seuraamisen takaisin jos en nameja saa käyttää.

Luoksetulo, koko liike, ei valittamista! Hyvä vauhti ja hyvät pysähdykset! Tuli suoraan sivulle.

Ruutu. Tämä sitten varsinainen murheenkryyni. Ekalla lähettämisellä Lettu kiersi ruudun naruja pitkin, kutsuin sen siitä pois. Toisellakin kerralla se vielä nuuhki mutta käskytin paikoilleen, meniköhän kolmannella käskyllä maahan... oli kuitenkin ruudun sisällä jonne menin sen sitten palkkaamaan.

Kake. Olin laittanut valmiiksi kentän laitaan kaksi palkkapurkkia, eli tehtiin kaksi settiä, ekalla i - s - m ->vapautus, toisella s - i -> vapautus. Ihan täydelliset oli molemmat! Olin vieläpä melko kaukana, 14 askelta! Mahtavaa että joku asia edistyy!

Lopuksi vielä ruutua eri suunnasta kuin aikaisemmin. Sade oli tässä vaiheessa jo aika kova ja koirani tuntien olisi pitänyt jättää väliin, sillä sehän ei mene sateella maahan jos olen kaukana... niinpä se kävi ruudussa, tuli eteenpäin ja meni maahan vasta ruudun etupuolella. Sitten se jäi jo valmiiksi ruudun eteen... kävin viemässä sen ruutuun ja sellaista säätämistä tämä oli että varmaan tuli taas takapaukkia miljoonasti. Pöh.