Vetinen ja tuulinen keli, kaikki treenipaikat niin iljanteella että päädyin vielä tuulisemmalle rannalle Haapaniemen mattolaiturin parkkikselle. Pohja oli siellä sula eikä kauhean märkä, mutta kylmä oli silti.

Aloitus ruudulla. Lettu näki heti ruudun ja alkoi pyrkiä sinne, en tiedä mitä oikein ajattelin mutta en sanonut mitään vaan annoin sen karata sinne... huikkasin käskyn perään. No menihän se hienosti mutta tällaisia ei saisi antaa tapahtua kun se ei ole näissä karkaillut...

Metallinouto pitkästä aikaa ilman coban-päällystettä. En huomannut mitään eroa päällystetyllä kapulalla tehtyyn, elikkäs ihan ok olivat molemmat kaksi noutoa jotka tein. Toisella heitolla kapula (keskikokoinen) jäi lappeen varaan pystyyn, hyvin lettu sen silti otti suuhun.

Seuraamista sitten pitkään ja hartaasti. Välillä niitä liikkeellelähtöjä "juu"n kanssa, sitten ihan kaaviota, väliin askeleet ja välillä nopeuden muutoksia. Lettu teki hienoa seuraamista ja nyt kun en pitänyt nameja kädessä, askeleetkin olivat paremmat, niinkuin arvelinkin. Ei tarvinnut hyppiä eikä jäänyt niin eteen loppuperusasennoissa. Nopeuden muutoksia tulee harjoiteltua ihan liian vähän, nyt juoksu ja hidas olivat molemmat hyviä, hitaassahan on aiemmin ollut kontaktin putoamisongelmaa ja juoksussa sivuttaisväljyyttä. Nyt ei kumpaakaan. Hyvä Lettu!

Lopuksi yritin kakea mutta kylmä maa taitaa olla se kriittinen asia joka saa menemään pieleen... elikkäs istuminen oli tänään ihan totaalisen mahdotonta. Ja kun yksi epäonnistuu, kierrokset nousee... elikkäs ei siitä sitten enempää.