savusaunan pellolla kunnon Tahko-treenit. Oikein mikään ei mennyt niinkuin piti, toki ollaanhan tässä lomailtukin työkiireiden takia. Nyt täytyy ryhdistäytyä ja alkaa treenata taas säännöllisesti (=joka päivä).

Seuraaminen ei ollut kovin hyvää: Lettu pyrki kohti ruutua jossa se sitten varmaan haistoi olevan palkan valmiina. Muutenkin se oli hyperaktiivinen ja kaikki käännökset tehtiin pomppimalla tai megasuurin väistöliikkein... ei kivaa. Intoa kyllä oli.

Luoksetulo takapalkalla. Jostain syystä takapalkka ei imenyt Lettua ollenkaan, vaan kerta toisensa jälkeen se tuli läpi pysäytyksiä, välillä enemmän välillä vähemmän. Yksi hieno seisomapysähdys tuli kun annoin käsimerkin -  tämäkin kuitenkin vasta suullisen käskyn jälkeen. Eli en ala vaihtaa käskyä.

Ruutu, valmispalkka. Juu, vauhtia oli ja suoraan meni.

Kaukot. Olin jo etukäteen ajatellut että tehdään vain yhtä ylösnousua, vaihdellen istu tai seiso. Mutta minkäs teet kun koira juurtuu maahan eikä nouse? Oli todella takkuista ja vaikka siis kävin lataamassa takapalkkaa Letun nähden. Nyt on pakko pohtia voisiko sillä olla selkä / takaosa jotenkin jumissa kun tämä on näin vaikeaa. Ehkä kokeilen pitää BoT-loimea sillä jonkunlaisen kuurin?