Haapaniemen pallokentällä, samaan aikaan ukot oli traktorin kanssa nostelemassa paskaputkia kärrylle, joten epämiellyttävää häiriötä kentällä oli kyllä. Mulla ei ollut Letulle minkäänlaisia makupaloja joten koko treeni vedettiin nyt ajatuksella "palkka vasta autolla", siellä sitten NEUta.

Seuraamista otin kahdessa satsissa, molemmissa seuruutin kentän kulmasta kulmaan välillä toki tehden "kuvioita". Ja kuten arvata saattaa, seuraaminen huononi kauemmas mennessä ja parani taas kun käännyttiin lähtöpaikkaa kohti. Huonoimmillaan se oli kun oltiin lähellä traktoria. Vaikeimpana kuviona näyttäisi olevan liikkeessä oikealle kääntyminen, helpoimpana ja "nostattavana" askeleet paikalla varsinkin oikealle. No, molemmissa seuraamissessioissa lopetin vasta kun Lettu oli kohtuullisen hyvä, siis parantanut huonon osuuden jälkeen. Ekalla kerralla unohdin (tyhmä minä) kehua sen siellä kaukana, vapautin vaan ja lähdin juoksuttamaan autolle. Toisella kerralla sitten kehuin ja Lettu oli aivan halioissaan :)

Kolmantena treenisessiona otin metalli- ja tavallisen tasamaanoudon. Ensin metalli. Lettu otti kapulan heti ja lähti tuomaan laukalla! Se kun ei yleensä kapula suussa laukkaile! No, kyllä se nytkin pudotti raville tullessaan lähemmäs, mutta silti tämä oli paras metskunouto sitten aikoihin :) Enkä kertaakaan käyttänyt kapulaa sen suussa ennen liikettä! Perään vielä puukapulanouto, siinäkään ei valittamista, joten kehujen jälkeen autolle syömään loput NEUt. Sen jälkeen vielä leikittiin verkkopallolla, leikin lomassa otin muutamia istu- maa- ja seisokäskyjä. Kakeharjoittelusta tämä ei käy sillä Lettu ei todellakaan pysy niillä jalansijoillaan kun pallo on näkyvissä, mutta käskysanojen vahvistamisena ja hauskana leikkinä kuitenkin.