Omassa pihassa. Vähän naksutellen seuraamista, edelleen varsin hyvää. Sitten luoksetulo takapalkalla, kaksi kertaa, ekalla vapautus seisomisesta, toisella maahanmenosta. Ei olisi mennyt maahan (kylmää ja märkää) mutta vauhdit ja pysähdykset muuten hyvät.

Sitten pitkästä aikaa tunnari. Otin tunnarikapuloita kahdesta eri pussista, ja en kovin kauaa hajustanut omaa enkä päästänyt sitä kosketuksiin makupalojen kanssa. Vein siis väärätkin kapulat pussista ripotellen koiran nähden. Sitten lähetys hakemaan... ja Lettu toi väärän. Se toi sen mikä oli ollut samassa pussissa kuin se minkä merkkasin omaksi. En siis ollut siihen koskenut mutta se saattoi haista erille kuin ne muut väärät.. seliseli.. Otin tuon väärän rivistä pois ja lähetin uudelleen, nyt Lettu ei edes haistellut vaan otti sattumanvaraisesti. Vielä uudelleen, nyt uusi paikka ja järjestys kapuloille, ja lähetys ihan minilyhyeltä matkalta. Silloin onnistui. Toistettiin tätä lyhyeltä matkalta vielä 2 kertaa jotta saatiin vahvistusta.

Vielä kake, takapalkalla. s - i - m - i - s, ihan täydellinen! Tästä megasuperhyperkehut ja palkat. Vielä pelkkä seisomaan nousu, vielä sekin puhdas. Olinpa tyytyväinen!