Sysmässä urheiluhallissa, tuomari Ossi harjula. Ennen luokan alkua oltiin vähän aikaa sisällä lähinnä tutustumassa halliin. Ennen yksilöliikkeitä heittelin Letulle ulkona palloa pikku tehtävien jälkeen. 

Paikkamakuussa ei ongelmia, 10.

Seuraamisessa Lettu katseli kovasti kehän ulkopuolelle, siellä juoksenteli kolme poikaa ja luulenpa että Lettu luuli Askon olevan siellä. Seuraaminen oli siis huonohkoa, lähinnä siinä näkyi huono keskittyminen. Kun oltiin keskempänä kehää Lettu kyllä paransi. 5.

Istuminen meni nollille, ei istunut toisellakaan käskyllä vaan jäi seisomaan. Ehkä valmistelin huonosti?

Luoksetulossa Lettu ei mennyt kun vasta toisella käskyllä maahan, sekä jätössä että pysähdyksessä. Myös vauhti oli huono ja reitti kaareva, molemmat pysähdykset venyivät vähän. 0.

Ruutuun menokin oli banaani, Lettu kuitenkin meni keskelle ruutua. Juuri kun olin käskyttämässä sitä maahan ne pojat juoksivat juuri siitä kohti ohi eikä Lettu kuunnellut käskyä. Toisella käskyllä kuitenkin meni. Seuraamiseen tullessaan se ohitti minut ja meni liikkeen lopetusmerkille, siitä kuitenkin peruutti sivulle. 7.

Hyppynouto. Lettu varasti! Sitten kun se tajusi varastaneensa, se jäi kapulan kanssa seisomaan paluuhypyn taakse. Uudella käskyllä siitä sitten hyppäsi kyllä, luovutus ok mutta sivulle siirtymisessä nappasi mua alahuulesta. 0.

Metallinouto. Pitihän siihen kaki käskyä antaa ennenkuin Lettu nosti metallin, hyvin varovainen tuonti ja sivullesiirtymisessä taas hyppy ylös. 7.

Tunnari. Tämä oli oikein hyvä, pientä pureskelua luovutuksessa ja se sivulle hyppy. 8.

Kaukot. Lettu oli hyvin nihkeä ja juuttui seisoma-asentoon. 0.

Kokonaisvaikuts 7, loppupisteet 141. Semmonen koe tänään.