Saunan pellolla itsekseen treenailua. Tällä kertaa jätin seuraamisen kokonaan väliin, ainoastaan liikkeiden aloituksien "pakolliset" sivulletulot tai valmistelevat osuudet. Oli kyllä ihan aktiivinen koko ajan :)

Ekana metallinouto, nyt kalju isompi kapula. Ei ongelmia, en oikein osaa päättää kumpi kapula olisi parempi sitten kokeessa... no onhan sitä aikaa miettiä.

Seuraavaksi ruutu. yritin laittaa koiran ruutuun ilman makkaraa, ja muutaman kerran se menikin sinne ja pääsin kehumaan. Kuitenkin monta kertaa juoksi vain sinne päin, ja matto mikä on ruudussa ei houkutellut sitä ollenkaan, haistaa siis jo kauempaa että siinä ei ole makkaraa. Välillä vein sitten sitä makkaraa että saan edes jonkun onnistuneen väliin... ei tämä kuitenkaan tunnu edistyvän tällä tavalla.

Luoksetulo oli tänäänkin vaisu: lähti tulemaan laukalla mutta vaihtoi raville miltei heti. Otin yhden pysäytyksen ja monta suoraa, ei eroa vauhdissa. Täytynee ottaa loppuperusasentotreeniä jollain mega hyvällä palkalla? Kokeilin vauhtia pallolla, mutta se ei toimi: meinaa karata ja sittenkin lisää vauhtia vasta kun näkee pallon.

Kake: otin useita toistoja eri etäisyyksillä. Yhden kerran jäi maahan mutta sillä kertaa käsimerkkini oli hätäinen. Muuten teki taas hienoja istumaannousuja :) Kun olimme lopettaneet, otin palloleikin lomassa vielä muutamia. Teki nekin ihan hyvin kunhan pallo oli piilossa :))