Lasilandian parkkiksella (vink vink paikkakuntalaiset, siinä on ihan loistava paikka treenata). Sää mitä sopivin ja kaikin puolin hyvillä mielin muutenkin mutta....

En keksi tekemistä! En haluaisi alkaa uusia asioita opettamaan ennen ekaa voi-luokan koetta, ja näissä voi-liikkeissä ei ole kauheesti jauhettavaa ... Seuraaminen on aika hyvällä mallilla, sitä vaan ylläpidoksi, sama juttu luoksetulossa ja noudoissa. Tunnaria tosin pitäisi treenata mutta kapulat on vielä kaupassa. Ruutua jauhetaan kyllä, ja sitä kakea, mutta mitä muuta?

No, tänään aloitus noudoilla. Otin vaihteeksi vinyylikapulan, tein 2 heittoa joissa molemmilla palkkasin heti heiton jälkeen, sen jälkeen vasta noutokäsky. Ei mitään huomautettavaa ekassa noudossa, tokalla kerralla Lettu otti vähän huonon otteen ja joutui korjaamaan kapulaa kerran.

Luoksetulo ilman luoksetuloa, eli jättöjä. Eka kerralla Lettu oli noussut istumasta seisomaan, menin takaisin ja käskin istumaan, sitten pieni palkka. Toisella kerralla istui kun käännyin, seisoin hetken paikalla ja menin takaisin palkkaamaan, nyt isot kehut.

Seuraamista, joka oli oikein mainiota. Palkkailin hyvin satunnaisesti ei missään tietyissä kohdissa vaan yllättäen.

Ruutu, tänään ilman makupala-alustaa. Eka kerralla lettu ignoorasi seiso-käskyn ja aikansa nuuskittuaan tuli pois! Tein sitten kaksi toistoa tähän päälle, nyt se pysähtyi heti ekalla käskyllä seisomaan. Pitänee näköjään ottaa useammin ilman alustaa ettei tule yllätyksenä! Nytkin vaikka toistoja tuli yhteensä kolme, lähti Lettu ruutuun joka kerta yhtä lujaa ja meni perille asti. Menin sitten palkkaamaan ruutuun seisovan koiran, jätin seiso-käskyllä sinne ja otin loppuliikkeenkin. Ekalla kerralla tuli seuraamiseen vähän väljästi. Tokalla kerralla meinasi ennakoida liikkeellelähdön joten kävelin vähän edestakaisin ja kävin välillä palkkaamassa ruudussa. Nyt oli seuraamiseen tulo hyvä.

Lopuksi kaketusta. Tämä menee entistä huonommin... mutta arvatkaa vaan olenko harjoitellut sisällä kertaakaan viime aikoina *ruoskii itseään*. No comments.