Ajoharkkaradan kentällä ittekseen.

Seuraamista naksulla. Kokeilin nyt sitä Letullekin että käännyn aina oikealle "alta pois" jos kontakti rakoilee ja sitten kehuin kun palasi oikealle paikalleen. Naksun ansaitsi vain jos teki hyvällä kontaktilla ennalta päättämäni matkan. Eipä tällä juuri ollut vaikutusta, kyllä se Lettu päätään kääntelee aina jos jostain joku ääni kuuluu.. mutta kokonaisuutena aika hyvää seuraamista, ei ihan niin edistävää kuin monesti.

Kokeilun alle merkin opettaminen. Ajatuksena se, että Lettuhan kiertää palloa jos asetan pallon itseni ja koiran väliin. Laitoin pallon merkkikartion alle, nostin kartiota ja potkaisin pallon eteenpäin. Lettu hoksasi nopeasti että merkille menoa haetaan ja meni heti pitkästäkin matkasta sinne, mutta ei kuitenkaan kiertynyt merkin taakse ennenkuin itse menin lähemmäs. Hmmm... pitää tätä kokeilla vielä uudelleen.

Kaukoa kun kokeilin, Lettu heti edisti. Siispä siitä sisuunnuin ja aloin opettamaan Letulle peruutusta. Kahdella kädellä koiran taakse osoittaen ja heti kun peruutti, heitin namia koiran ohi taakse. Mietinnässä sitten vielä on miten tämä hyödynnetään kakeissa.