Iisalmessa collikoiden mestikset. Me mentiin Lakin kisojen takia paikalle jo aamulla ja Letulle pitkä autossa oleilu ei tee hyvää... onneksi Asko sai ikäistään seuraa ja mä pääsin kunnolla verkkaamaan Leduusan kanssa. Hyvässä vireessä se olikin ennen radalle menoa, ja omasta mielestäni agirata pötköteltiin ihan hyvää vauhtia. Se viimeinen tiristys kuitenkin jäi puuttumaan ja tulokseksi yliaikaa 6 sekkaa. Mistä nuo sekunnit sitten olisin voinut pinnistää kiinni? Rata (tuomari Jari Tienhaara) oli profiililtaan sellainen että vekkaamiset ei juurikaan kaarteita lyhentäneet, ehkä loppusuoralle tulon oilisin voinut vähän sujuvammaksi saattaa ja keppien jälkeisen käännöksen olisin voinut tehdä valssilla, nyt tein sen persjätöllä.

Hyppiksellä olikin sitten syheröä putken ja sen ympärillä olevien hyppyjen muodossa. Lettu tuli putkesta taas ulos ravilla ja sehän tiesi sitten sitä että en saanut sitä vauhtiin hyppelyille. Tokikaan ei tälläkään radalla tullut virheitä ja kepitkin meni sujuvasti mutta yliaikaa kertyi jo yli 12 sekuntia. Masentavaa :(

Molemmissa kisoissa sijoituimme 12:nneksi ja colliemestaruuskisassa olimme 4. sijalla mihin olen kyllä ihan tyytyväinen - osallistuvia collieita oli 14. Mutta mistä ihmeestä sitä vauhtia radoille saataisiin?