Tiituspohjassa. Aluksi vähän ammuskeltiin, nyt vain seuraamiseen selän takaa. Eka laukaukseen taas reagoi, sen jälkeen ei ollenkaan. Laitoin koiralle liivit päälle ja lähdin seurauttamaan sitä kohti "ruutua", tässä se taas vähän jarrutteli.

Esineet olivat kolmella janalla, ER:n viemät vieraat esineet. Eka tuli pikavauhtia, toistakin lähti hyvin etsimään mutta ei ihan löytänyt - kävi vähän sivusuunnassakin juoksemassa. Menin sitten lähettämään viimeiselle janalle, täältä Lettu pongasi keskimmäisen esineen. Sen jälkeen ei olisi halunnut enää lähteä etsimään (minkäänlaista palkkaa ei vielä ollut saanut) ja jouduin ajamaan sen esineelle. Kun sitten sai hajun siitä oli tosi äimistyneen näköinen ja toi sen heti iloisesti. Leikitin sitä vähän esineellä ensin, sitten luovutus ja palkkaleikki.

Lettu oli välillä autossa jonkin aikaa, ja kävin viemässä vielä yhden esineen siihen vaikeaan paikkaan. Nyt ei ollut mitään ongelmia vaikkakaan muistikuvaa samasta paikasta sillä ei näyttänyt olevan kun ensin juoksi esineen yli. Saatuaan hajun kuitenkin heti kääntyi ja poimi sen.