1440509.jpg

JK:n pitämät treenit Halilassa. Kylläpä olikin haastetta tässä tehtävässä... jo alussa A-esteeltä poisveto sovittiin kaikkien tekevän sylikäännöksellä jotta näitäkin tulisi harjoiteltua. Elikkä vastaanottamaan koira 2:en takaa, siitä sylkkäri ja sitten välistävedolla A:lle. Letun kanssa jo nuo luoksekutsut on kinkkisiä koska en niitä juurikaan ole tehnyt: se on heti epävarma ja pienikin sormenpäänliikahdus saa sen kääntymään, tässä tapauksessa se hyppäsi ykkösen jälkeen kolmosen väärään suuntaan... No onnistui tämäkin sitten, ensin sylkkärin jälkeinen hyppy suuntautui oikealle mutta toisella yrittämällä osasin ohjustaa Letun hyppäämään pyöreästi takaisinpäin.

A ja sitä seurannut hyppy ulospäin, välistäveto ja putkeen lähetys ei tuottanut ongelmia, ei myöskään pituus ja kahden hypyn jälkeinen putkeen A:n ohi lähetys. Mutta sitten... Lettu ei voinut käsittää että kepeille piti mennä suoraan hypyltä nro 11! Se hyppäsi välissä olleen hypyn n. tsiljoona kertaa, ja vaikka olisin sen antanut siitä jatkaa, se oli sitten väärässä suunnassa keppeihin nähden enkä omasta paikastani pystynyt auttamaan sitä aloitukseen vaan se aloitti väärin ajauduttuaan keppien väärälle puolelle.

Ihmeellistä kyllä, päästyään pujottelemaan Lettu liikkui ihan ripeästi, ja vaikka pujottelua seuraava este oli totaalisen peitossa ja vieläpä kaukana, Lettu meni loppupätkän hyvällä imulla!

No, tämä oli hyvä harjoitus siinä mielessä että tuli muistutettua itselle että meidänkin täytyy treenata tuo käteen tulo: sillä oltais päästy siitä väärästä esteestä ohi ja keppien alkuun vaikka koira olisikin lipsahtanut liian pitkäksi.