Ekat agitreenit Killerillä, vetäjänä MP. Aiemmin sovitusti, kentän kunnosta johtuen teimme vain pientä radanpätkää mutta sitäkin tarkkuutta vaativampia.

 Ekassa pätkässä oli kaksi kertaa kepeille meno ylikulmista molemmin puolin, keppien jälkeen persjättö ja vielä yksi pitkä putkeen vienti tyrkyllä olevan hypyn ohi. Ihan ekalla kerralla itse sössin avokulman pujottelun, yritin muka helpottaa tekemällä pujottelulle suorempaa lähestymiskulmaa ja näin onnistuin peittämään kepit koiralta ja se aloitti väärin. Toisella kerralla kun tultiin lyhintä reittiä lettu aloitti ihan oikein. Umpikulmassa ei mitään ongelmaa ollutkaan, tosin avustettuna tehtiin se.  Persjättöä keppien jälkeen en ole koskaan uskaltanut kokeilla mutta nyt kokeilin ja sehän toimi hienosti! Hämyesteen ohitus ekalla kerralla vähän kangerteli mutta toisella kerralla se ei tuottanut päänvaivaa.

Toisena harjoituksena oli layerointi. No sehän on meille tuttua - vaan tuttua ei ollut se että siihen liittyi U-käännös ulospäin ja pujottelulta! Yllättäen Lettu reagoi pallonheittomaiseen käden liikkeeseen ihan oikein, ja tämä saatiin näyttämään ihan palalta kakkua. Molemmat kerrat!

Omaharjoitteena oli puomi jonka alla putki U-mutkalla. Ensin Lettu tarjosi putkea mutta kun lopulta tajusin miten "tässä" sana siihen vaikuttaa ja missä vaiheessa voin antaa etenemisluvan, alkoi tämä sujua. 

Varsinainen haaste tuolla sitten oli se, että meitä oli kolme ryhmää yhtä aikaa treenaamassa. Mulla oli jossain vaiheessa jopa vaikeuksia lähtötilanteissa kun Letun mielestä sen olisi ensiksi kannattanut syödä joku bordercollie tai villakoira... mutta harjoittelemassahan tuolla ollaan ja ehkäpä saan sen agression joskus kanavoitua itse suoritukseen.