Pienesti kotipihassa, vaikka olenkin aina sanonut että Letun kanssa ei kannata huonolla kelillä treenata - se kadottaa hyvän fiiliksen samantien. No, tänään onnistuttiin sitten yli odotusten :)

Seuraamista lähinnä paikalla käännöksiä ja askelluksia. Lettu oli oikein tarkkana näissä.

Luoksetulo takapalkalla. Ei moittimista ekalla kerralla, palkalle maahanmenosta. Toisella kerralla vauhti oli kovempi ja huusin "varulta" liian lujaa pysäytyskäskyn - no, Lettuhan ei toimi näin vaan meni heti epävarmaksi ja hiipi eteenpäin. Tyhmä minä. No, palkalle joka tapauksessa kun pysähtyi. Kutsuin sieltä vielä kerran ja annoin tulla vierelle asti.

Tunnari. Jäljellä oli enää kolme kapulaa jotka laitoin jonoon ja oman kauimmaiseksi. Lettu otti oman toisia juurikaan nuuhkimatta. Nyt tätä ei sit voi enää treenata...

Kaukoja. Täpäkkänä oli Lettu mutta tarjosi joka väliin seisomista. Pientä etenemistä myös.

Lopuksi otin vielä takaapäin seuraamiseen tuloja eli ruudun loppuosaa. Tätä ei tule juurikaan treenattua ennakoinnin pelossa mutta nyt tein niin että nakkasin Letulle namin kauemmaksi, lähdin kävelemään toiseen suuntaan ja kutsuin sitten sieltä seuraamiseen. Aluksi jäi vähän väljäksi mutta kun hokasi että namin saa heti kun tulee oikeaan paikkaan, alkoi parantaa.