Koirakorvessa, kauhea helle (edelleen). Ryhmäpaikkamakuu Myrtin ja Ferryn kanssa: kun toiset hakivat koiransa pois annoin Letun vielä jäädä. Vinkui muiden perään mutta pysyi. Palkka kissanruualla.

Seuraamista: vähän vilkuili muita mutta ihan jees, pitkä suora tuntuu olevan se vaikein. Täytyy treenata muutama kerta pitkää suoraa jollain speciaalipalkalla? Yksi liikkeestä istuminen joka onnistui.

Noutoja: tällä kertaa vähän erikoinen "koostumus": isolla metallinoutokapulalla (coban kääreet) ensin luovutusta, ja koska se oli napakka, uskaltauduin kokeilemaan hyppynoutoa. Ensin matalalla hypyllä (60cm?), heitin löperösti ojaan, kävin hakemassa kapulan ja heitin uudestaan. Liikkeessä ei ongelmia. Sama metrisellä hypyllä (harjaeste) josta Lettu vähän ponnisti mennen tullen. A-estenoudossa ei moittimista, piti kapulaakin oikein esimerkillisesti keskeltä kiinni.

Lopuksi eteenmeno. Lähti hyvin joskin vähän kuulosteli tuleeko maahankäskyä. Eipä tietenkään, annoin juosta läpi. Kun Lettu meni palkkapurkille, se alkoi väistelemään sitä. Juoksin paikalle, se ei suostunut syömään! En tiedä oliko muurahaisia käynyt "merkkaamassa" vai mikä oli, mitään ei näkynyt. Kun siirsin purkkia vähäsen Lettu alkoi syödä.

Lopuksi karvapallojen heittelyä, ne on aika kivat :) Kun vein Letun autoon, se oksensi kaikki makupalat. Tämä varmaankin liittyi siihen eteenmenopurkilla tapahtuneeseen, toivottavasti ei sentään käärme ollut.

Illalla koira oli kuitenkin ihan normaali.