Aholaidassa päätarkoituksena esteet, ER mukana.
Otin "alkuverryttelyksi" ihan vaan revitysleikkiä palmikolla, sitten vähän pallonheittoa ja seuraamispätkiä pallopalkalla. Kerran palloa kopitellessaan lettu mätkähti kankulleen maahan, ei kuitenkaan tuossa näyttänyt siltä että olisi satuttanut itseään, mutta mene ja tiedä? Yksi luoksetulokin pallopalkkaisesti puolimatkasta, Lettu lähti alusta asti hyvin ja suoraan.

Sitten telineet. Ensin hyppynouto, otin nyt sillä matalammalla (n.80-90 cm?). Menohyppy hyvä ja ilmava, mutta takaisinhypyssä alkoi arpomaan ja tuli vähän vaikeasti (ponnaten) yli, mutta yli kuitenkin. Palkkasin pallolla taaksepäin, mutta Lettu ei ottanutkaan palloa suuhun.

A-noudossa myös meno kiipeys ihan ok, mutta takaisinpäin oli tullut esteen eteen, sitten kääntynyt sivuun ja tuli kurkkimaan minua esteen sivulta. menin esteen toiselle puolelle ja juoksutin yli. Tosi vaisu suoritus molemmilla esteillä enkä alkanut jauhamaan ettei mitään satu.

Lopuksi vielä ruutua. Niinhän se sitten on että sama ongelma oli palannut: Lettu meni jonkun roskan kautta ruudun taakse ja jäi sinne seistä töröttämään takakulmamerkin viereen. Vaikka namit olivat ruudussa alustalla. Pöh. Otettiin kuitenkin toistoja ja pikkuhiljaa Lettu oivalsi että ruudussa todellakin on _joka_kerta_ namia... Lopuksi vielä palloleikkiä, nyt Lettu leikki taas ihan iloisesti, ehkä kuitenkin vähän varovaisesti...?