Salme kävi meitä morjenstamassa, olimme wanhan woimalan nurtsilla.

Aluksi palloleikkiä, sitten pallolle muutama seuraamisen aloitus. Edisti kovasti joten vaihdoin makkaralle. Seuraamisessa 99%:sti hyvä kontakti, muutama epäonnistunut käännös mutta pääsääntöisesti hyvää. Letun olotila vaikutti rennolta ja se paransi seuraamista koko ajan. Toki omakin mieliala siinä koheni ja sehän vaikuttaa myös koiraan - tämä alkaa taas sujua!

Tasamaanouto sitten, siinä se takaisintulo on edelleen hitaampi kuin meno. Salmen ohjeen mukaan vahvistimme sitten luovutusta: ota - tuo - irti nopeaan tahtiin useita toistoja. Hitsit, Lettuhan alkoi napata kapulan suuhunsa oikein hampailla! Samaten loppuperusasennon istuminen tuli ryhdikkäämmäksi ainakin joissain luovutuksissa. Hyvä hyvä.

Lopuksi vielä jättöliikkeet: istuminen ja maahanmeno hienot, mutta seisomisessa ongelma. Käsimerkillä seisoo, muuten istuu. Palataan perusharjoituksiin: pysähtymisiä pelkällä suullisella käskyllä, seisomaan jäämisiä.

Oma motivaatio alkaa taas olla entisellä tasolla, kun huomaa että treenattavaa on paljon mutta mikään ei olekaan toivotonta!