Aholaidassa. Keli ukkostava, ei kuitenkaan juuri nyt jyrissyt eikä satanut. Kun otin Letun autosta, jäin vielä kaivelemaan "välineitä" kuten palloja tai / tai leluja ja kun en etsimiäni heti löytänyt alkoi fiilis sekä itsellä että koiralla hajota... ei hyvä.

Aloitin seuraamisella (yllätys). Aluksi ihan hyvää, sitten kun liikuimme kentämn kauimmaiseen päähän alkoi pakka hajota. Pari kertaa jouduin antamaan uuden seuraa-käskyn, sitten taas ihan hyvääkin seuraamista. Askeleissa kovasti mielistelyä ja sen myötä edistämistä. Palkkasinkin välillä taskusta ja jatkoin siellä hankalassa päässä, parani kyllä mutta oli sellaista nöyristelevää.

Ruutua sitten. Ei onnistunut, ei millään. Lettu meni ruudun viereen, taakse, eteen... sitten kun meni ruutuun, liikkui pysäytyskäskyllä eteenpäin. Vaihdoin välillä puolta mutta sama homma jatkui.. ja tietysti itse jäin jauhamaan ja painostamaaan koiraa. Välillä kävin viemässä koiran keskelle ruutua, välillä vaan kutsuin palkatta pois... ONNEKSI joku tuli kentälle kysymään treenaanko kauan, älysin sanoa että olen lopettelemassa.

Lopuksi otin hyppynoudon 80-senttisellä pk-hypyllä, tämä meni henosti vaikka onnistuin heittämään tosi vinoon :) Ennen autoon menoa leikittiin vielä teddykarvalla :)