Tulevaa hakukoetta ajatellen Tikkakosken kentällä, ja sattumalta paikalla oli paljon porukkaakin niin saatiin hyvin kisanomainen treenin aloitus.

NOMmeihin valmistautuva JJ halusi ryhmäpaikkamakuuta, ja oli meillä aika edustuskelpoinen rivi monen rotuisia koiria :) Kaikki olivat kiltisti paikallaan kun omistajat maastoutuivat pusikkoon. Lettu vähän äänteli alussa mutta rauhottui kun älysin itse lopettaa juttelemisen piilossa. Palkkasin tästä vähäisellä määrällä ruokaa ja vein Letun takaisin autoon odottamaan vuoroaan.

Varsinaisen treenin aluksi menin kättelemään "tuomaria". Sitten pieni pätkä seuraamista, maahanmeno ja luoksetulo. Koko liike hieno, tällä kertaa myös perusasennot tosi suorat :) Seuraamista takaisinpäin ja suoraan henkilöryhään. Tässä oli pientä varovaisuutta mutta parani kun vähän innostin. Hyvästä seuraamisesta palkkailin aika tiheään, koitin kuitenkin välttää namilla "houkuttelua".

Lopuksi eteenmeno (olin vienyt palkkapurkin valmiiksi). Lettu lähti hyvin, kovalla vauhdilla mutta alkoi katsella 2/3 juostuaan. Kun ei nähnyt palkkaa jatkoi kuitenkin suoraan ja pian siitä jo näkikin. Olin aika tyytyväinen nimenomaan suoruuteen :) ja toisaalta, koetilanteessa tuossa katseluvaiheessa olisikin jo käsketty maahan. Pitää vaan olla tarkkana ettei ala hidastelemaan yhtään aikasemmin.

Hyvä treeni kaikenkaikkiaan. Huomenna vielä hakuillaan ja sitten ensi viikko otetaan löysemmin, ennen piirinmestaruustokoa täytyy ottaa muutama kake ja yksi luoksetulon pysäytys.