Matkalla satoi rankasti mutta kisapaikalle päästyämme keli oli mitä mainioin. Lettu oli taas ekana, ei se meitä haittaa. Tuomari Harri Laisi.

Paikkamakuu: Lettu oli noussut puolivälissä istumaan. Paikalla oli melko runsaasti äänihäiriötä, parkkis oli ihan vieressä ja siinä kulki koiria ja käynnisteltiin autoja, en tiedä reagoiko johonkin tällaiseen. 0.

Seuraaminen. En taaskaan käynyt kehästä pois ennen liikkeiden aloittamista mutta en myöskään saanut Lettuun sellaista otetta kuin vaikkapa viime kokeessa. Seuraaminen kauttaaltaan löysää ja väljää, muutama ihan sikahuono perusasento jollaiseen käytin yhden lisäkäskynkin. 6 kuitenkin.

Liikkeestä istuminen - jäi seisomaan! Taas! Enkä varmistanut! 0.

Luoksetulo. Jätettyäni Lettu oli noussut istumaan ja teki liikkeen vähän epävarmasti. Teki kuitenkin. 7.

Ruutu. Lähti hyvin ruutumerkeille mutta kurvasi vähän ennen merkkejä luoksetulopaikalle, tulkitsisin tämän kyllä paineesta johtuvaksi väistämiseksi. 0.

Hyppynouto 9, en muista oliko siinä mitään huomauttamista, ei varmaankaan.

Metallinouto samoin kuin viimeksi: oli jo ottamassa mutta ei ottanut sittenkään, uusi käsky jolla sitten toi hyvin. 7.

Tunnari. Aloitti työskentelyn hyvin ja otti oman, pudotti sen kuitenkin ja haisteli muita uudelleen, otti oman uudestaan ja toi reippaasti, lähes pureskelematta! 7,5.

Kake. Jätössä ei menyt eka käskyllä maahan. Varsinaisessa liikkeessä ei lisäkäskyjä, eteni molemmissa seisomisissa hieman ja seisomasta maahan myös (yhteensä n. 40cm). 7.

Kokonaisvaikutus 8. Selvästi enemmän painetta kuin viimeksi Pieksämäellä. Perusasento-ongelmia ei kuitenkaan ollut, jos sellaiseksi ei lueta sitä että melkeinpä jo ennakoi perusasentoon siirtymisen. Eniten nyt harmittaa tuo paikkamakuu-ongelma, ja tietysti se liikkeestä istuminen joka on totaalisesti oma moka..