Omassa pihassa käytiin muutamia juttuja läpi. Keli oli aika kuuma ja muutenkaan Lettu ei yleensä pihassa oikein keskity, niinpä jätin seuraamisen tekemättä mutta tein kyllä muutamia paikalla askeleita ja käännöksiä. Ne meni ihan ok.

Tunnarin kimppuun sitten.En ole onnistunut saamaan sitä rasvaista possua joten ei tässä auta kuin alkaa totuttaa Lettua myös sille sisäfileelle. Teinköhän neljä toistoa, ekalla toi väärän mutta menin auttamaan ja näyttämään oikeaa, sen jälkeen toikin joka kerta oikean (vaihdoinkin omaa välillä!). Vikalla kerralla kapulat olivat lisäksi niin lähekkäin että niitä oli pakko haistella tarkasti. Eiköhän tämä tästä!

Metallinoutoa. Olen tosiaan hukannut jo pikkukapulankin, eli käytössäni on ainoastaan iso metalli. Sillä sitten useampi nouto ja lisäksi luovutusasennon hiomista. Ei se tuosta kyllä tykkää mutta tuo ihan nätisti.

Kakea. Annoin Letun nähdä kun laitoin takapalkan, eiköhän se ole jo ehdollistunut sille että ruokaa takana aina on. Ensin istu - seiso, jossa istumaan nousu tosi nihkeä mutta puhtaat vaihdot. Sitten koko sarja s-i-m-i-s ja tästä vapautus: taas maasta istumaan tosi veltto ja vajaa. jostain syystähän tässä on ennenkin ollut ongelmia kuumalla kelillä ja nurmikolla?

Lopuksi vielä seiso-maahan-seisoa ihan lähietäisyydeltä, lopetin kun meni puhtaasti hissinä alas.

Ja eikun kokeeseen!