Saarimäessä, megakuuma ilma mutta pientä epämääräistä tuulenvirettä. Aiheena haku ja viime kerran treenin "paikkaus". Maalimiehet MM, SL ja KH, kaikki siis valmiina piiloissa. umpipiiloja ei tällä kertaa ollut ja kiintorulla oli ylhäällä - nyt kunnolla ja tiukalla.

Etukulmista siis suorat palkat, nämä meni hyvin vaikka eka pisto meinasi lähteä vinoos - korjasin suunnan ja Lettu lähti kiltisti uudestaa.

Ensimmäinen tyhjä pistokin oli hyvä, reilu lenkki ja ei rullan etsimistä. Liikkui alueella oikeaan suuntaan. Ansaitsi minulta jopa makupalan moisesta! Toisella tyhjällä sitten palasi sinne vanhalle piilolle, ja hamuili rullaa jota ei kuitenkaan saanut suuhunsa. Tuli sitten pois ja kehuin kovasti. Lähetin uudestaan nyt itse suunnaten paremmin, tämä pisto sitten onnistuikin paremmin joskin Lettu jäi nuuskuttelemaan yhteen kohtaan - varmaankin paikka missä oli oltu piilossa jollekulle toiselle - näitä kun ei voi välttää. Tuli kuitenkin pois ihan oma-aloitteisesti eikä yrittänytkään kaivaa rullaa.

Seuraavalle pistolle lähettäessä näki että motivaatio oli laskenut 100%, teki minipiston. Uudella lähetyksellä lähti kuitenkin jolkottelemaan oikeaan suuntaan, ja löysi sieltä maalimiehen. Ilmaisu irtorullalla, ei valittamista ja vauhdilla näytölle.

Hyvä mieli :)