Tikkakoskella. Märkä maa ja pientä tihkusadetta mutta ei kauhean kylmä. ER ja Rasmus yhtä aikaa kentällä. Ensin vähän lampaanhäntäleikkiä, sitten hommiin.
Lettu ensin paikkamakuussa: oli noussut istumaan kun olin päässyt omalle paikalle. Annoin uuden käskyn, annoin maata hetken ja menin vähäisesti apkkaamaan, otin uuden maahanlaiton ja jätön. Nyt pysyi kauemmin, mutta nousi jälleen kun R teki noutoja ja minä puhuin. Nyt käsimerkillä takaisin maahan. Kun oli ollu jonkin aikaa, kävin välipalkkaamassa ja jätin samoille sijoilleen edelleen. Nyt pysyminen alkoi olla varmempaa, haukahteli kylläkin muttei enää ollut nousemassa vaikka R teki estenoudot ihan suoraan edessä. Tästä sitten palkkana kissanruoka.

Seuraamista otin niitä pitkiä suoria, palkka nakeilla ja lirputtelemalla suorien päissä. Vaikka tässä tarkkuus kärsii on meno kuitenkin reipasta eikä ennakoi käännöstä eikä pysäytyksiä, minusta näin on parempi. Lauantaina voisi ottaa vielä ihan nami-kädessä seuraamisia tiukkoja kurveja henkilöryhmää ajatellen?

Niin joo, yksi liikkeestä istuminen tehtiin tuohon seuraamisharjoittelun väliin, siinä ei ollut mitään ongelmaa.