Varma kevään merkki on se, että haluttaa päästä porukkatottistelemaan. Niinpä me vanhalla porukalla kokoonnuttiin loskaisen Laukaanhovin parkkiksen nurkkaan.

Loskasta johtuen ei mitään ihmeellisyyksiä tehty. Ihan ekaksi otin Letulla noudon pienellä vinyylikapulalla, Lettu teki muuten hyvän suorituksen (ei varastanut edes) mutta liikkui liukkaalla tosi varovasti - ravaten.

Tunnari kisamaisesti (liikkurina ER), joskaan matka ei tainnut olla sitä kymmentä metriä. Lettu aukaisi suunsa viereisen kapulan yllä, mutta ei sitten ottanut vaan toi oikean. Liike loppuun asti ennenkuin palkkasin. Oli oikein hieno suoritus!

Sitten ruutu. Otin ensiksi lähetyksen tyhjään ruutuun, ja Lettu menikin vallan hienosti sinne ja totteli ihan miniviiveellä seiso-käskyäkin. Lähdin kävelemään kohti, tein käännökset ja kutsuin seuraamiseen. Kaikki meni muuten hyvin mutta seuraamiseen tullessaan tuli ensin mun eteen poikittamaan, korjasi siitä sitten oikeaan paikkaan pienellä sormiavusteella.
Sitten MM kävi lataamassa ruutuun makupala-alustan ja makupalat, ja uusi lähetys. Juuri kun lähetin, huomasin että seisoin hieman vinossa ruutuun nähden - ja niinhän se Lettu sitten menikin merkkien vasemmalle puolen äimistelemään. Huomasi sieltä sitten makupala-alustan ja meni sinne. Elikkäs mun on oltava tosi tarkkana tuon rintamasuunnan kanssa, mielummin kohti ruudun oikeaa etumerkkiä kuin yhtään vasemmalle!

Lopuksi heittelin muutaman kerran narupalloja, nyt ei haitannut liukkaus ja loska ollenkaan...