Tottista Aholaidassa, mukana myös ER ja JR. Oli aika viileää ja auratulle kentälle oli satanut muutamia senttejä puuterilunta, otin siksi aluksi seuraamista sekä kävellen että juosten, liittäen niihin maahanmenoja. Seuraaminen ei ollut pöllömpää, koira piti hyvin paikkansa ja käännöksetkin olivat ok. Tarmokkaampaa olisi voinut olla. Maahanmenoissa sensijaan oli ongelmia: aluksi jäi istumaan, sitten alkoi mennä melko nopeasti mutta istumisen kautta maahan.

Otimme sitten muutaman hyppynoudon: kaverit sanoivat että Lettu käännöksissä varoi sitä viime keväänä loukkaantunutta jalkaa joten jätin hypyn matalaksi (60cm) ja otin vaan 2 toistoa. Kapulana vieras kiloinen. Eka kerralla epäröi kapulaa ottaessaan, toka kerralla ei probleemaa.

Eteenmenoa sitten, otin pitkästä aikaa myös maahanmenon (mikä tietysti oli tyhmää koska maahanmenoissa oli ongelmia jo seuraamisen yhteydessäkin). Eka lähetyksellä lähti hyvin mutta maahankäskyllä vain hiukan hidasti, toiseen käskyyn ei reagoinut sitäkään vähää. Toka lähetyksellä myös lähti hyvin, nyt pysähtyi maahankäskyllä, toisella käskyllä vähän ojenteli jalkojaan ja kolmannella vasta maahan. Pysyi siinä kyllä sitten niin kauan että ehdin viereen. Kolmas lähetys oli sitten tarkoitus olla läpijuoksu, mutta ei meinannut irrota sitten millään. Annoin useampia eteenkäskyjä ja koira ravasi palkkapurkille. Mainittakoon että palkkapurkki oli paikallaan koko ajan ja Lettu myös kävi siellä syömässä enkä kieltänyt sitä edes tuolla ekalla karkaamiskerralla. No, tämä ongelmahan on ollut ennenkin, täytyy vaan treenata myös tuota maahanmenoa sopivin väliajoin, eikä ikinä kahta toistoa kerralla! Ja sen maahanmenon täytyy olla varma ensin lähellä ennenkuin sen voi laittaa tuonne kauas!

Lopussa vielä henkilöryhmäseuraaminen, oli hyvä, Lettu suorastaan töni toista henkilöä.