TT:n kanssa "perinteiset" perjantaitreenit. Alusta oli silkkaa jäätä ja vettä, joten päätin heti etten ota mitään vauhtiliikkeitä ettei turhaan liukastella. Maahan-käskyä en viitsi alkaa tahtojentaistelemaan. Koska en voi ottaa tunnariakaan kapuloiden loputtua, ei jäljelle jää muuta kuin seuraaminen.... ja koska itsekin liukastelin nastapohjista huolimatta, ei sitäkään juurikaan  :/

Seuraamisen lähtöjä kuitenkin liikkeenohjattuna. "juu"-sanasta aina palkka ja tätä Lettu osaakin jo odottaa. Kuitenkin ympärillä oli melkoisesti häiriötä ja joka kerta Lettu kerkesi vilkaista ohikulkevia autoja tai ihmisiä ennenkuin lähdettiin varsinaiseen seuraamiseen. Kun annoin seuraa-käskyn, se kyllä palautti kontaktin ja lähti aina halukkaasti seuraamaan, eli ei tässä mitään ongelmaa ollut.

Sitten askeleita liikkeenohjattuna ilman palkkaa, kehuin kyllä aina hyvistä perusasennoista. Nämä meni hyvin, selvästi tuo palkattomuus rauhoittaa sen verran että Lettu malttaa keskittyä. Ainoastaan kerran se tallasi mun varpaulle.