JATtilassa agin piirinmestikset, tuomarina Jari Tienhaara. Ensin agirata, sitten hyppis.

Agiradalle Lettu lähti hyvin, se "karkasi" lähdöstä mutta olin tilanteen tasalla. Harmittavasti vaan alussa oli tiukka ohjauskuvio joka sinällään meni hyvin, mutta sitten unohdin - ja taputin käsiä. Lettu löi jarrut päälle putkeen mennessään. No, putken jälkeen pääsin vedättämään hyvin ja saatiin vauhti takaisin mutta ohjasin ehkä ylivarovasti ja siksi muutama kaarros meni turhan pitkäksi. Kepeille oli vaikea sisäänmeno avokulmasta ja tässä varmaan painostin koiraa liikaa ja se pujotteli hitaasti. Kontaktit otin varman päälle eli selkeästi hidastin alastuoille ja katsoin että tassut varmasti osuu sinne. Virheitä radalla ei tullut mutta yliaikaa himpun verran yli 5 sekkaa. Olisipa säästetty vaikka sekunti niin oltaisiin tultu toisiksi, nimittäin 33 koirakon kisassa tuli vain yksi nolla! Nyt sijoitus oli 9. 

Hyppis meni sitten sujuvammin kun muistin olla taputtamatta ja muutenkin rääkymättä. Mutta kuten arvata saattaa, ihanneaika oli tiukka ja ne bortsut menee niin sairaan lujaa.... meille tästä yliaikaa vähän vajaat 5 sekkaa ja sijoitus vasta 13/31. Etenemämme oli 3,13 kun ihanne-etenemä oli 3,5. Noissa ajoissa oli kyllä kummallista se, että agiradalla Letun etenemä oli listan mukaan 3,14 vaikka siinä selkeästi oli ne muutamat hitaat kohdat, hyppiksellä ei sellaisia tullut. Ehkä rata oli sitten mitattu pidemmäksi agiradalla, mene ja tiedä.

Vaikka olin kyllä ihan tyytyväinen molempiin ratoihimme, onhan tuo n. 5 sekkaa kuitenkin vähemmän kuin yli 10 sekkaa mitä joskus ollaan saatu, pisti tulokset silti hiljaiseksi. Kokonais- piirinmestiskisassa oltiin seitsemänsiä joka sekään ei ole huono tulos, piirin makseja oli 24, mutta mitaleillekin oltaisiin päästy jos molemmilta radoilta oltaisiin saatu kolme sekuntia pois. Jos.