JATin kisat Pohjanlammella. Olin ilmottautunut kolmeen kisaan mitä en yleensä tee, nyt oli kuitenkin käytettävänä lahjakortteja ja ajattelin että voisihan sitä kokeilla:

Eka rata oli hyppis. Niissähän me ei olla parhaimmillamme koska Lettu ei ole tiukoissa väännöissä kovin nopea, mutta tämä rata sopikin meille loistavasti, ohjausteknisiä ongelmia ei ollut. Ainoaksi virheeksi tuli viimeisen riman pudotus mikä toki harmittaa vietävästi, syytä tähän en tiedä. Yliaikaa tuli vajaa sekunti, eli se pujottelu kun on niin hidas...

Toka rata oli sitten "käännän päännän" versio. Lettu lähti radalle hyvässä tempossa ja sehän kostautui sitten kontaktien loikkimisena. Sitten kun tuli ne tiukat kurvit vauhti putosi tosi pahasti. Sanotaanko että ollaan tätä koemusta rikkaampia, ja tiedetään että treenata pitäisi...

Kolmas rata oli taas sujuva ja mentiin nollaa palan matkaa, mutta sitten lähdin viemään ahtaassa välissä Lettua putkeen. Tajusin jo siinä että eihän se tule noin lähelle minua, olisi mun pitänyt olla yhden hypyn takana ja niinhän Lettu sitten haki sen kauimmaisen pään putkesta. Sen jälkeen radan jatko ei enää onnistunut.

Kokonaisuutena päivä oli ihan hyvä: Lettu jaksoi hyvin ja onnistuin pitämään sen sopivan viileänä ja lihakset lämpiminä ja juottelinkin sitä pitkin päivää.

Muutama ihan onnistunut kuva löytyi Tuija Kortelaisen albumista:

1242770178_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1242770166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e