Letun kanssa Noukan nurtsilla. Ihan ekaksi tein tunnarin jonka olin vienyt paikoilleen vielä kun koira oli autossa, siis myös oman olin pannut valmiiksi. Halusin tehtävään vähän erilaista haastetta... No, en sitten tajunnut odottaa että Lettu hieman keskittyisi ja paikallistaisi ne kapulat kunnolla. Nyt se juoksi ensin lähistöllä olevan tyhjän tunnaripurkin luokse, sitten sieltä palatessaan poimi ensimmäisen vastaantulleen kapulan. Otin sen vaan pois ja käskin koiran vierelle ja odotin että se rauhoittuu ja lähetin uudelleen. Nyt tuli oikea mutta pureskellen.

Seuraamista naksun kanssa. Kumma miten seuraamispaikka paranee kun naksu on kädessä?! Tämä oli siis oikein tarkkaa ja nättiä.

Luoksetulo ilman pysähdystä. Vaikka palkkana oli "vain" lihanpalat, vauhtia oli hienosti ja Lettu tuli hyvin ihan suoraan. Vähän se himmasi pysäytyskohdissa mikä on ihan hyvä, ei kuitenkaan vaihtanut raville tms. Perusasento edessä oli vähän turhan väljä mutta suora.

Hyppy, pelkkä hyppy siis. Hyppäähän tuo käskystä, nou problem. Mutta sitten kokeilin kakeja esteen takana, tässä tuli ongelma kun Lettu ei halunnut mennä maahan niin ettei enää olisi nähnyt minua esteen yli. Ei siis kovin hyvä idea... Itse vaihdot oli kyllä puhtaat. 

Vielä liikkeestä istuminen ja seisominen, hyvät joskin se valmisteleva osuus-seuraaminen oli edistävää kun se naksutin ei enää ollut kädessä. Hmh.