Sen verran on pakkasta pidellyt että nurtsi on mukavasti kuivunut joten treenailin siinä. Alkuun seuraamista naksun kanssa, tarkkana paikasta ja aika tiuhaan hyvästä paikasta palkkaa. Yllättäen myös askelsiirtymät menivät hyvin, myös se vasemmalle siirtyminen! Ja jopa toistojen myötä parani, Lettu ei väistänyt ollenkaan vaan pysyi tiiviinä siinä jalan vierellä!

Luoksetulon eteenistumisia ihan lyhyeltä matkalta, käytin nyt tässäkin naksua merkkaamaan alaleuan kosketusta. Letun aiemmin niin tiivis edessäistuminenhan on vuosien myötä vähän väljentynyt, enkä pitäisi ollenkaan pahana että taas vähän tiivistettäisiin, silläkin uhalla että tuomarit koskettamisesta huomauttavat. Ainakin suorempi se on kun on tuo kosketuskriteeri.

Ruutu. Olin laittanut sinne ylläriksi koiranmakkaraa matalassa kipossa joka ei näkynyt ollenkaan. Lettu meni hyvin suoraan ruutuun joskin taas hakeutui ihan vasempaan laitaan, huomasi sitten palkkapurkin jolloin aloin myös kehua sitä.

Lopuksi kaukoja, edelleen yhtä vaihtoa ja koiran luokse palkkaamaan. Tulin kokeileeksi sitten erästä kikkakolmosta: kun käskytän seisomasta maahan, ihan nanosekunnin ennen käskyä alan tekemään kädellä "istu"-merkkiä jolloin letun takapää alkaa istuutumaan. Kun se näin sitten menee maahan istumisen kautta, se ei etene! Kuitenkaan se ei näytä siltä että se istuisi ensin kun vaan annan tarpeeksi nopeasti sen maahankäskyn. Ainakin tänään siis tämä toimi, ja kannattanee kokeilla jatkossakin!