Liian pitkä tauko jäljestämisessä, ainakin Lettu oli sitä mieltä. Meillä oli reilut 300 metriä pitkä, 1,5 h vanha jälki, ja jäljenteon aikana ja sen jälkeen sataa tihuutti vettä. Ei janaa ollenkaan, vaan kohtisuora lähtö tieltä.

Lettu oli ollut jo koko päivän sitä mieltä että "tehdään jotain" ja jäljelle lähdettäessä se suorastaan hypähteli ilmaan. Lähti kuitenkin hyvin, hieman liikaa vauhtia mutta melko tarkka silti. Ekassa kulmassa pieni tarkistus, tokassa kulmassa lähti ensin ihan väärään suuntaan mutta korjasi sitten ulkokautta (=laaja kaarros) kolmas kulma meni hyvin.

Mutta ne kapulat! Kapulat oli edellispäivänä tehtyjä ja osa tuoreesta puusta, osa kuolleesta. En käsitellyt niitä kuin tehdessä ja sitten otin ne käteen kun lähdin tekemään jälkeä. Lettu huomasi pari ekaa kapulaa, haisteli niitä pienesti ja jätti nostamatta. Sitten se käveli muutamasta yli, taas muutaman huomasi mutta ei nostanut... vasta viimeiset kaksi se myös ilmaisi. Niistä tietenkin megakehut. Olin melko pöllämystynyt enkä tajunnut että olisin voinut vahvistaa ilmaisua kun Lettu kuitenkin haisteli niitä ekoja kapuloita... NO, nyt täytyy tehdä muutama oikein motivoiva kapulaharjoitus tuoreilla kapuloilla eihän siinä sen kummempaa.